رفع خطای داخلی سرور در وردپرس

4.5/5 - (6 امتیاز)

خطاهای وردپرس، متعدد هستن و با ظهور اونا ممکنه تصور کنید که نیاز دارید سایت‌تون رو به فردی متخصص بسپارید و یه مدت باید سایت‌تون رو پایین بیارید تا مشکلات حل شه. اما برای انواع خطاهای وردپرس راه‌های متنوعی هم وجود داره که ابتدا به ساکن می‌تونید خودتون دست به کار شید و اقدام به حل مشکل کنید. یکی از خطاهای رایج وردپرس، خطای داخلی سرور هست که اغلب افراد با اون آشنایی دارن. این خطا معمولا به شکل HTTP 500 Internal Server دیده میشه و شاید به این شکل آشناتر باشه برای افراد. در این مقاله به بررسی این خطا و راه حل های مربوط می‌پردازیم.

خطای داخلی سرور

چرا خطای داخلی سرور رخ می‌دهد؟

اصولا خطای داخلی سرور یک مبحث گستردست و با گفتن این که سایت من با این خطا مواجه شده، هیچ کسی نمی‌تونه به شما کمکی کنه. این به این دلیله که عواملی که باعث این خطا می‌شن زیاد هستن و برای افراد مختلف یکسان نیست! بنابراین باید منشا این خطا رو ابتدا پیدا کنیم. طبق تجربیاتی که تا به حال به دست اومده، عمده‌ی این خطا ناشی از اختلالات فایل htaccess و محدودیت حافظه‌ی php هست. یکی از بخش‌های جالب توجه این خطا اینه که سایت شما کاملا منظم در حال فعالیته و مشکلی در بارگذاری اون برای کاربران نیست. اما خود شما نمی‌تونید به ناحیه مدیریت دسترسی پیدا کنید.

خطای سرور در وردپرس

راه حل‌های خطای داخلی سرور در وردپرس

1- بررسی فایل htaccess

خب راه حل اول و مهم‌تر اینه که فایلی رو که مشکوکه رو بررسی کنید. برای بررسی این فایل نیازه که نام فایل رو تغییر بدید. مثلا نام اصلی رو به htaccess_old تغییر بدید. برای این کار لازمه با استفاده از نرم افزارهای ftp اقدام کنید. بعد از ورود با استفاده از شناسه‌ها، باید وارد دایرکتوری بشید. محل این فایل با فایل‌های wp-content, wp-admin,  یکسانه

اگر با تغییر نام فایل مشکل شما حل شد، پس بدونید خطا رو بالکل برطرف کردید. اگر تونستید وارد سایت شید اونوقت به قسمت تنظیمات و سپس پیوندهای یکتا برید و روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا فایل مجددا نام گذاری شه و نام اصلی جای‌گزین شه.

در صورتی که مشکل شما حل نشد، باید راه‌حل‌هایی که در ادامه بررسی می‌کنیم رو انجام بدید.

2- افزایش حافظه php

در صورتی که حین ورود به ناحیه مدیریت فقط با خطای داخلی سرور مواجه شدید، باید حافظه php رو ارتقا بدید. بدین منظور یک عکس رو داخل فایل wp-admin آپلود کنید، سپس با انجام گام‌های زیر پیش برید:

فایلی جدید و خالی رو با نام php.ini ایجاد کنید

کد زیر رو داخل فایل قرار بدید:

memory=64MB

سپس فایل رو ذخیره کنید و داخل فایل wp-admin با استفاده از نرم افزارهای ftp قرار بدید.

اما علت این کار، یعنی افزایش حافظه php اینه که گاها مموری شما کاملا ناخواسته پر میشه و بنابراین این خطا ایجاد میشه. حالا این خطا می‌تونه به خاطر کد نویسی ضعیف افزونه‌هایی باشه که نصب کردید.

3- غیرفعال سازی افزونه‌های وردپرس

در صورتی که با وجود گام‌های پیشین این خطا برطرف نشد؛ افزونه‌ها رو تماما غیرفعال کنید. وقتی این کارو کردید و خطا برطرف شد، باید مجددا افزونه‌ها رو تست و فعال کنید و متوجه شید کدام افزونه سبب این خطا شده. وقتی که افزونه‌ی مربوط رو پیدا کردید، اونو غیرفعال کنید و اگر تونستید خطا موجود رو به نویسنده اون گزارش بدید.

اگر راهکارهایی که گفته شده برای شما عملی نبود، یعنی خود شما عامل این خطا نیستید و بهتره که به مدیر هاست وردپرس اطلاع بدید تا اقدامات دیگه‌ای انجام بده.

امیدوارم از این مطلب بهره کافی رو برده باشید.

4.5/5 - (6 امتیاز)

کانال تلگرام ماندگار وب

  1. Reza

    سلام من قالب رمیکس رو خریدم و نصب کردم ارور 500 رو میده و وقتی قالب رو میپاکم حل میشه و وقتی دوباره مینصبم ارور میده.. این قالب ارجینال هس و همه ازش راضی هستند تنها منم که این مشکلو دارم.

    راهنمایی کنید لطفا.

    پاسخ رو برای ایمیلم بفرستید.

  2. رضا عطارروشن

    سلام وقت بخیر
    در بارگزاری ویدیو در سایت ارور error loading this surce رو میده
    لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه خود را بنویسید

ماندگار وب - 1403