بهترین آنالیزگرها برای وردپرس
آنالیزگرها ابزارهای کاربردی هستن که برای سنجش عوامل مختلفی در سایت مثل ترافیک سایت، بررسی آمار بازدیدها و… از جمله کاراییهای این ابزارها هستن. با این که ابزارهای زیادی امروز برای این کار معرفی شده که گاها برخی رایگان و برخی غیررایگان هستن، اما همچنان تعدادی از این ابزارها بهترین و شناخته شده ترین ابزارها برای هر وبمستری مانند کاربران وردپرسه. در این مقاله بهترین ابزارهای آنالیز سایت رو معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
آنالیزگرهای برتر وردپرس
آنالیز وردپرس با استفاده از Google Analytics
بیشک مهمترین و برترین آنالیزگرهای موجود، ابزار آنالیز گوگله. این ابزار وردپرس که به صورت رایگان ارائه شده، سروریس مطمئن برای سنجش بازدیدها و وضعیت کنونی سایت در بین سایر سایتهاست. اما نکتهای که آناالیزگر گوگل رو متفاوت میکنه نسبت به سایر آنالیزگرها، وجود سروریس آنالیز سایت در شبکههای اجتماعیه. یعنی با استفاده از این ابزار میتونید میزان ورودیهای سایت رو که از طریق شبکههای اجتماعی صورت گرفته رو تماشا کنید. بر اساس همین آماره که میتونید تعیین کنید آیا بیشتر در این شبکهها سرمایه گذاری کنید یا خیر. چرا که اغلب کاربران از شبکههای اجتماعی برای آگاهی از سایتها و اخبار مختلف استفاده میکنند تا این که به شکل مستقیم به سایتهای مربوط سر بزنن.
اما پیش از این که با این ابزار کار کنید، لازمه که اطلاعاتی دربارهی اصطلاحاتی که در این آنالیزگر به کاربرده میشه داشته باشید:
Dimensions : منظور از این بخش تمامی عناصری هست که مورد تجزیه و تجلیل توسط آنالیزگر گوگل قرار گرفته. به عنوان مثال مدت زمانی که کاربر صرف جست وجو در سایت شما کرده، یک عنصره که در اینجا معین میشه.
Sessions : مدت زمانی که کاربر در سایت شما یا در اپلیکیشن سایت شما صرف کرده، در این قسمت نمایان میشه.
Users : تمامی کاربرانی که وارد سایت شما شدن، یا این که مجددا به سایت شما برگشتن در این قسمت نشون داده میشن
Pageviews : این بخش آمار کلی رو در رابطه با تعداد کلی بازدیدهای برگهها و پستها یا بازدید مجدد اونا به دست میده.
Bounce Rate : این بخش، یکی از بخشهای مهم سایت شماست. یعنی مشخص میکنه که چند درصد از کاربران سایت شما به یک مطلب خاص سر زدن و با توجه به یک سری از المانهایی که خود آنالیزگر داره، نشون میده که چند درصد از کاربران بدون استفاده از مطلب سایت، اون صفحه رو ترک کردن.
Goals : نشانگر تعداد کاربران یا دفعاتی هست که افراد وقت کامل رو در استفاده از سایت شما صرف کردن. این که چه طور گوگل تشخیص میده یک کاربر استفادهی بیشتر یا کمتری رو برده، جزییات این آنالیزگره که خارج از بحث ماست.
Behavior : نهایتا آنالیزگر یک سری توصیهها رو با توجه به آمار به دست اومده به وب مستر ارایه میده.
آنالیز وردپرس با استفاده از Buffer
یکی از سروریسهایی که بیشتر روی محتوای مطالب سایت تمرکز داره و آمارهایی که ارایه میده در این رابطه هستن، سروریس Buffer هست.Top Tweet/Top Post، بخشهایی از این آمارگیر هستن که اطلاعاتی رو در رابطه با محتوای مطالب اخیر چه در سایت و چه در شبکههای اجتماعی در اختیار شما قرار میدن. مثلا تعداد بازدیدها یا علاقهمندیها به اون مطلب و…
با استفاده از این سروریس مطالب یکسان رو می تونید به صورت مشترک بین سایتتون و شبکههای اجتماعی ای که در اون عضو هستید به اشتراک بذارید.
آنالیز وردپرس با استفاده Hootsuite
با استفاده از این ابزار میتونید همزمان در سه شبکه اجتماعی مطالبی رو ارسال کنید. ارایه نتایجی از میزان بازدیدها و گزارشی از مشاهداتی که از مطالب انجام گرفته شده از امکانات این ابزاره.
آنالیز وردپرس با استفاده از Followerwonk
برای افرادی که در توییتر فعالیت دارن و مطالبی رو به روز ارسال میکنن، این سروریس بهترین سرویس موجوده. با استفاده از این سرویس وارد اکانت توییتر خودتون میشید و گزارشی از فالورهای خودتون، میزان علاقهمندیهای هر پست و… رو میبینید. تماشای افراد آنلاین و زمانی که بیشترین افراد آنلاین بودن، باعث میشه یک آمار جامع از کاربران داشته باشید و در همون تایم مطالب رو منتشر کنید.
آنالیز وردپرس با استفاده از Quintly
برای سایتهایی که با وردپرس اداره میشن، آنالیز شبکههای اجتماعی سایت با استفاده از این ابزار میتونه اتخاب خوبی باشه. داشبورد سفارشی برای مدیریت آنالیز، گزارشهای هوشمند از بازدیدهایی که صورت گرفته با استفاده از این ابزار ممکنه. این آنالیزگر برای شبکههایی از جمله فیس بوک، اینستاگرام و… قابل استفاده هست.
آنالیز وردپرس با استفاده از Collecto
برای شبکههای اجتماعی از جمله اینستاگرام میتونید از این ابزار استفاده کنید. امکانات این ابزار هم مشابه با بقیهی ابزار هاست
پیروز باشید.
دیدگاهها در "بهترین آنالیزگرها برای وردپرس"
دیدگاه خود را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
گوگل آنالیز با آی پی های ایران مشکلی نداره ؟
چرا داره، از ابزارهای تغییر آی پی استفاده کنید
سلام
درgoogle.com/webmasters/tools عکس سایتم نمی اید،چرا ؟ و چگونه می شود این اشکال را رفع کرد ؟ ممنون و تشکر از سایت خوب و کاربردی تون
درود
منظورتون چی هست؟ لطفا واضحتر توضیح بدید
سلام مجدد خدمت جناب خلجی مهر عزیز
ببنید وقتی شما می رید تو گوگل وبمستر ابتدا در Sign in to Search Console سایت و یا سایتهای خود را معرفی می کنید،سپس لیستی از سایتهای شما که معرفی کردید در سمت چپ فهرست می شوند که ابتدا در یک کادر مربع تصویر سایت شما می آید و سپس آدرس سایت و …
در این صفحه عکس سایت من وجود ندارد ؟ اشکال کجاست و چه باید کرد !؟ امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسانم ،با تشکر و احترام
درود دوست خوبم
بله درسته، هیچ مشکلی وجود نداره و این حالت پیش فرض سیستم هست به این معنی که بعد از گذشت مدت زمانی کوتاه بصورت خودکار برای لیست ها تصویر بندانگشتی تهیه میشود
موفق باشید
سلام ممنونم که خیالمو راحت کردید،من از قالب goodnews استفاده می کنم ،زیرمنوها و مطالبش راست چین نیستند،ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید چگونه و از کجا و به چه نحو اونها رو راست چین کنم ! آدرس سایت رو هم تقدیم می کنم خوشحال می شم یه نگاهی بهش بندازید ! خیلی خوشحال می شم اگه نظرتونو در مورد مسائل و مشکلاتش بدونم . با احترام
درود بر شما
دوست خوبم موارد بی ربط با نوشتهها باید در انجمن مطرح شوند.
سلام جناب خلجی مهر
از اینکه وقت می گذارید و پاسخ دوستان را می دهید و رفع مشکل می کنید بشخصه از شما قدردان و سپاسگزارم.
سایتم در خصوص گوگل وبمستر مشکل دارد :
1 در ابتدا این ارور DNS را می دهد ؟-Google couldn’t access your site because of a DNS error با مخابرات و هاست تماس داشتم می گوید از طرف ما نیست ؟
2-در Google Analytics by Yoast: Dashboard بعد از دریافت Authenticate with your Google و درج آن در قسمت مربوطه پیغام می دهد در پروفایل شما دیتایی وجود ندارد ! یا هیچ اتفاقی نمی افتد (مانند رفرش شدن صفحه !)
3- چهار روز است که 125 صفحات404 را یکی یکی از بخش Remove URLsپاک کرده ام اما هنوز می زند 125 ارور 404 دارم ؟
واقعا کلافه شده ام،لطفا راهنمایی فرمائید !. با احترام
درود دوست خوبم
کنسول گوگل ابزار پیچیدهای هست و من به خاطر عدم استفاده از این سرویس آشنایی چندانی با بخشها و خطاهای اون ندارم
پیشنهاد میکنم مشکلات رو در انجمن مطرح کنید تا دوستان بیشتری شما رو راهنمایی بفرمایند.
Google Analytics از همشون بهتره
از همه بهتر گوگل آنالیز هستش