برترین ژنراتورهای رایگان وردپرس (بخش اول)
ژنراتورهای زیادی در دنیای نت و اپن سورس به صورت آنلاین فعالند و معرفی همه آنها ممکن نیست اما قصد این است که در چند نوشتار پیاپی معرف تعداد قابل توجهی ژنراتورهای متنوع برنامه نویسی تحت وب و مرتبط با وردپرس – طراحی قالب وردپرس و یا بهینه سازی وردپرس باشیم.
چندی پیش مقاله ای تحت عنوان 8 ژنراتور 2013 وردپرس در بخش آموزش انجمن پشتیبانی وردپرس پارسی قرار گرفت که در ادامه ابتدا خلاصهای از معرفی آن 8 ژنراتور را مِنباب یاد آوری عرض میکنم و در پی آن هم به معرفی ژنراتورهای جدیدی که وردپرس به مجموعه ژنراتورهایش افزوده میپردازیم.
این اسامی و پیوند هشت ژنراتور ذکر شده است:
- wp-config.php
- Taxonomy Generator
- Post Type Generator
- Post Status Generator
- Sidebar Generator
- Menu Generator
- Theme Support
- Shortcode Generator
بی شک یکی از کار آمدترین ژنراتورهاست این ژنراتور قادر است تمام تنظیمات لازم بر روی فایل wp-config.php وردپرس که حکم مغز متفکر سایت را دارد انجام دهد و وظایف کانفیگ نمودن بخشها را شخصی سازی نماید. از تغییر نام جداول دیتابیس تا مدیریت ذخیرههای خودکار و فعال نمودن وردپرس شبکه از مدیریت زبان سایت گرفته تا مدیریت مقدار حافظه و از ساخت خودکار کش سایت تا ذخیره سازی مشخصات ftp برای بروزرسانی بیدردسر و حتی قادر است سایت را با پروتکل ssl (پروتکل فوق امنیتی که برای اصناف خاص و بانکها و بنگاههای اقتصادی کارآیی دارد و البته فعلا به ایران مسدود است) متصل نماید.
توضیح: کدهایی که 7 ژنراتور بعدی میسازند برای قرار گرفتن در فایل functions.php میباشند.
Taxonomy در واقع نحوهی تقسیم بندی مطالب و پیوند زدن نقاط مشترک مطالب به همدیگر است وردپرس در حالت دیفالت دو Taxonomy معروف کلمات کلیدی و دستهبندیها یا tag و category را داراست و با ا استفاده از این ژنراتور میتوانیم این امکان را گسترش داده و مثلا برای یک سایت معرفی کتاب و نشر گزینه سال چاپ کتاب را هم جداگانه تعریف کنیم (یادمه در اوایل افتتاح این انجمن همین مثال معضل یکی از کاربران بود و مدتی را باهاش درگیر بود) و با queryهای مشخص در قالب فراخوانی کنیم.
Post Type یک امکان برای تفکیک مطالب است دقت داشته باشید Taxonomy امکانی برای اتصال مطالب مرتبط به هم بود و این امکان بر عکس امکان قبلی عمل میکند و کارش جدا کردن مطالب غیر همگون از هم است.
در حالت دیفالت پست تایپهای وردپرس تشکیل شدهاند از نوشتهها – برگهها – فایلهای پیوست شده (رسانه) – ذخیرههای خودکار و با این امکان میتونیم پست تایپهای دیگری مثل تبلیغات – معرفی تولیدات – مطالب باز نشر از وب – دانلودها و… را ایجاد کنیم.
برای ساخت قالب مجزا برای هر “پست تایپ” کافیه پس از ریجستری کردن post_type مورد نظر دو قالب برای آرشیو و صفحهی اصلی بسازیم و با نامهایی شبیه single-[post-Type].php و archive-[post-Type].php که بجای [post-Type] در آنها نام پست تایپ ساخته شده قرار گرفته در روت قالب (کنار فایل functions.php) ذخیره کنیم. مثلا برای پست تایپ book این دو صفحه باید با نامهای single-book.php , archive-book.php ذخیره شوند.
برای ریجستری بیدردسر یک post_type کدهای دریافتی از ژنراتور را در functions.php کپی کنید.
وضعیت مطالب در حالتن دیفالت پیشنویس – منتظر بازبینی – منتشر شده – زمانبندی شده و حذف شده حالاتی هستند که برای مطالب شما در وردپرس در نظر گرفته شده با این ژنراتور این وضعیتها را گسترش دهید مثلا اگر سایت شما یک مجله آنلاین است یک وضعیت برای تایید دبیر صفحه یا سردبیر اضافه کنید تا کلید انتشار منحصر مدیر مسئول باقی بماند.
ابزارک و ستون کناری را که میشناسید با این ژنراتور هر چقدر که میخواهید ستون کناری به قالب خود اضافه کنید.
Menu Generator
امکان پشتیبانی از قابلیت فهرستهای دلخواه متعدد را برای قالب وردپرس خود ایجاد کنید.
با استفاده از این ژنراتور امکان استفاده از قالب child (طرح بندی یا رنگبندی متفاوت از قالب موجود بدون نیاز به دوباره نویسی کل قالب) را به قالب خود اضافه کنید عرض نوشتهها را کنترل کنید امکان ایجاد فید خودکار (rss) برای مطالبتان به قالب بدهید – یا از قالب این امکان را حذف کنید.
امکان پشتیبانی از ساختارهای Status (شرح وضعیت) Quote (نقل قول) Gallery و Image و Video و Audio و Link و Aside (متفرقه) و Chat برای قالب ایجاد کنید تصاویر شاخص و بند انگشتی را مدیریت کنید و قابلیت شخصی سازی زمینه و سر صفحه را به قالب خود بیافزایید.
برای کدهایی که می نویسید شورت کد درست کنید تا مجبور به بازنویسی مکرر آنها نباشید .
و اما وردپرس سه ژنراتور نیز به این مجموعه افزوده:
نوار ابزار معروف وردپرس همان نوار مشکی رنگ بالای سایت است که بعد از لاگ این نمودن تماشا میشود اگر از آن دسته سایت داران هستید که از کم مصرف بودن این نوار به تنگ آمده و تیک مشاهده اش در سایت را برداشتید، میتوانید با استفاده از این ژنراتور به نوار ابزارتان عمری دوباره بدهید.
با این ژنراتور میتوانید پیوندهای دلخواه را به این نوار اضافه کنید تا کارآتر شود.
تب اول تب general است با دو گزینه یکی نام تابعی که خواهید ساخت که هر نامی می تواند باشد مشروط بر اینکه از حروف کوچک انگلیسی، اعداد و لاین و آندر لاین درست شده باشد و یک فیلد دیگر هم
textDomain است که در صورتیکه بخواهید از فایل زبان برای ترجمه فهرست استفاده کنید کارآیی دارد
تب دوم پنج فیلد دارد
- ID (آی دی که برای اتصال اسکریپتها یا استایل بندی بهش احتیاج پیدا میکنید)
- Parent ID آی دی والد. اگر میخواهید منوی حاضر به عنوان زیر منوی یکی از منوهای موجود باشد و به صورت کشویی نمایش داده شود آی دی گزینه والد را در این فیلد میگذارید
- Title نامی که میخواهید در نوار ابزار دیده شود
- href نشانی پیوند که بعید می دونم توضیحی بخواهد بجز اینکه فراموش نکنید نشانی مورد نظر را همراه با
http://
وارد کنید - Menu Group آیا میخواهید این منو گروهبندی بشود؟
گروهبندی ارتباط دهنده آیتمهای مرتبط در یک فهرست است برای استفاده از این بخش باید گروه را دستی ایجاد کنید و برای ایجاد گروه باید با تابع add_group() کار کنید برای آشنایی با این تابع به اینجا سری بزنید.
و تب سوم متا
- HTML : برای منوتون کدهای html تعریف کنید
- Class Attribute : یک کلاس برای توصیفش قرار بدید
- Target Attribute : مقصد پیوند را بنویسید، منظور این است که تعیین کنید پیوند در خود صفحه باز شود یا در یک تب دیگر نمایشگر برای حالت اول باید بنویسید.
_self
و برای حالت دوم هم_blank
اگر دوست ندارید کاربر از صفحه خارج بشه و دوست هم ندارید با باز کردن تب زیاد برنجونیدش میتوانید یک نام مثلا mypage را برای مقصد معرفی کنید تا تمام لینکهای مشابه در یک تب کنار تب جاری باز شوند. - onClick Attribute : اسکریپتی را برای حالت کلیک شده روی منو ایجاد کنید این کار را به شرطی میتوانید انجام دهید که منوی حاضر قرار باشد به عنوان منوی والد منوهای کشویی دیگر به کار آید
- Title Attribute : یک عنوان برای وقتی که با موس روی پیوند اشاره میشه
- Tabindex Attribute : عددی را تعیین کنید که با استفاده از کلید tab صفحه کلید بتوانید به منو برسید (خالی هم بگذارید این امکان دیفالت هست)
که به دو ژنراتور مجزا تبدیل میشود
گرچه ژنراتور خیلی مهمیست ولی با یک مقایسه ساده خواهید دید که ژنراتور پارسی کوئری ساز ارائه شده توسط گروه وردپرس پارسی بسیار قویتر و بهتر از این ژنراتور میتواند پرس و جوهای مورد نیازتان را فراهم کند و در کنار امکانات فراوان امکان انتخاب اجزای چاپ کوئری را هم به کاربر میدهد و در نهایت هم کدهای کامل را میدهد و با کپی کردن کد و قرار دادن در محل مربوطه به راحتی مشکل ساخت پرس وجو را حل میکند.
دو گزینه جالب در نمونه کوئری ساز وردپرس هست که در نمونه پارسی فعلا این دو امکان فراهم نشده
یکی امکان مشخص کردن محدوده زمان با استفاده از from و to دومی امکان دلخواهسازی ساخت کش از نتایج پرس و جوست.
این ژنراتور بخشهای متعددی برای لیست نمودن مطالب و یا مشخصات کاربران و اعضای وبلاگها دارد که در بخش دوم این مطلب به آن میپردازیم.
دیدگاهها در "برترین ژنراتورهای رایگان وردپرس (بخش اول)"
دیدگاه خود را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
جالب بود . خیلی ممنون بایت این مطالب با ارزش ، یه سوال داشتم ، دیدید تو پوسته های خبری کنار تگ های ساعت نشر و… یه تگ بنام ” کدخبر” وجود داره ، خودش اتومات برای مطالب یه کد میسازه مثلا 158767484 و… میخواستم بدونم چطوری میشه این تگ رو به قالب ها اضافه کرد ؟؟ اگه میدونید لطفا توضیح بدید تا کاربران دیگم بتونند.
سلام برای موردی که فرمودید می تونید
را در داخل حلقه قرار دهید
کدمطلب:
0482
کد درست اینه . فقط یه جای قالب بزاید(سینگلsingle) . تمام .
لینک کد :
http://uplod.ir/bqrbjomo6a0o/single-tag-codnews.txt.htm
ب بسم الله رو خوب اومدی جناب فخار !
واقعا هرچقدر که جلوتر میریم احساس می کنیم هیچی از این دنیای وردپرس نمیدونیم!
اقا سلام خسته نباشید
میشه بگید اسن ژنراتور ها را باید چطوری نصب گرد وایا احتمال ناسازگاری هست و ….. لطفا راهنماییم کنید
سلام ژنراتور نیازی به نصب نداره یک ابزار آن لاین است که طراح کدهای لازم را با اون تهیه می کنه به فرض احضار ده مطلب آخر از یک دسته خاص که فرضا لینک دانلود رایگان هم داشته باشند چندین خط برنامه نویسی می خواد ولی بایک کلیک در ژنراتور انجام می شه و کد را کپی می کنید به محل مربوطه اش
سلام این متن را اطلاج کنید فعلابه ایران مسدود است ! به علاوه
سلام
واقعا ممنون از معرفی آقا ایمان.بسیار کاربردی است و دوستان حتما استفاده کنند.
سپاس
سلام و ارادتمند
عالی بود خسته نباشی
ممنون ایمان جان بسیار کاربردی بود
توضیحات در مورد ژنراتورها کامل بود و کاربران میتونند به راحتی خیلی از نیازهاشون رو بدون نیاز به داشتن دانشی رفع کنند
سلام
ممنون از دلگرمی
خیلی عالین
اما خوچطور استفاده کنیم؟؟؟
😀
دوست عزیز ژنراتورهایی که ایمان جان زحمت کشیدن معرفی کردن بصورت آنلاین کار میکنند
هر کدوم از ژنراتورها که نیاز شما رو رفع میکنه کافیه اطلاعاتی رو که ازتون میخواد وارد کنید و بعد از بروزرسانی کردن کدهایی رو که در اختیارتون قرار میده برای استفاده ذخیره کنید
موفق باشید
عالی بود دوست عزیز خیلی جالب بود
ممنون از مطلب خوبتون 🙂
تو بخشه نظرات این بخش : …دیدگاه برای “عنوان مطلب”
میچسبه به کادر درباره ی نویسنده اگه میشه درستش کنیــــــد! 🙂
ممنون عالی بود
سلام
آقا ایمان تبریک میگم ورودتون رو به ماندگار وب.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
از همه دوستان ممنونم و عذر می خوام که نمی تونم تک تک قدر دانی کنم
کاشکی اول توضیح میدادین ژنراتور چیه بعد معرفی می کردین.
پویا جان تقریبا” ژنراتور از اسمش مشخص هست کارش چیه
ببینید با توجه به توضیحاتی که ایمان جان در مورد هر یک از ژنراتورها دادند شما میتونید بدون اینکه دانش یا تجربه ای در مورد کدنویسی داشته باشید نیاز خودتون رو با وارد کردن مقادیر خواسته شده رفع کنید
در حقیقت ژنراتور با گرفتن اطلاعاتی خیلی ساده کدی رو آماده میسازه که شما میتونید برای رفع نیازتون از اون استفاده کنید
اگه کمکی از دستمون بر میاد در خدمتتون هستیم
خوب این کد ها رو کجا باید کپی کنیم؟؟؟
بستگی داره از کدوم ژنراتور استفاده میکنید
بیشتر مربوط به فایل فانکشن میشن
اگه آشنایی ندارید با کار کردن و جاگذاری کدها بهتر از کسی که تسلط بیشتری داره کمک بگیرید
ممنون.مطلبه خوبی بود.
سلام خدمت همه دوستان
اول ممنون از وبسایت خوبتون
دوم اینکه یک وردپرس کار اگه وقت داره بیاد به من کمک کنه تا قالبی که طراحی کردم (اچ تی ام ال و سی اس اس) رو به وردپرس تبدیل کنم. یک سوم راه رو تقریبا رفتم.
ممنون میشم اگه کمک کنین
http://emagraphic.com
http://blog.emagraphic.com
در انجمن مطرح کنید
سلام خسته نباشید
میخواستم ببینم دوستان کسی قالب که شبیه کتاب اول انلاین باشه دارن برای فروش مه شرکت ها و همه بتونن ثبت نام کنن و لیست محصولاتشون و یا کاتالوگشون رو بزارن برای کسانی که بدنبال محصولی هستن و نمیتونن راحت پیدا کنن اکر کسی داره لطفا اطلاع بدین حدودا میخوام مثل این سایت باشه alibaba.com
سلام کسی تو ساخت قسمت درگاه پرداخت این سایت بهم کمک کنه ممنون میشم
درود
در انجمن بیان کنید.