برترین مراجع آموزش وردپرس کدامند؟
خیلی از افرادی که به تازگی وارد دنیای وردپرس میشوند و به این سیستم مدیریت محتوای پرطرفدار علاقه پیدا میکنند، تمایل دارند که با یادگیری مباحث گوناگون وردپرس، تواناییهایشان را در استفاده از وردپرس بالا ببرند و مهارتهای بیشتری کسب کنند که پرسش نخست چنین افرادی این است که با استفاده از چه منابعی میتوانند نیازهای خود را در رابطه با یادگیری و آموزش وردپرس رفع نمایند.
با جستجویی ساده در موتورهای جستجوگر میتوان متوجه این موضوع شد که مقالات زیادی در سطح وب وجود دارد که بصورت پراکنده در دستهبندیهای گوناگون ارسال شده است. ما نیز در ادامه مراجع معتبر و مناسبی را برای یادگیری وردپرس و پیشرفت در آن به شما معرفی میکنیم.
مستندات وردپرس (WordPress.org)
از سایت رسمی یک محصول همانند سیستم مدیریت محتوای وردپرس میتوان به عنوان بهترین مرجع آن برای آموزش، یاد کرد. مستندات وردپرس (Codex) یک مجموعه کامل برای یادگیری و آموزش وردپرس به زبان ساده هستش که در آن آموزش همهی بخشهای وردپرس از مبتدی تا پیشرفته به همراه دستهبندی وجود دارد.
فهرست مستندات وردپرس را در پیوند زیر میتوانید تماشا کنید که به بخشهای ساده تا حرفهای تقسیم شده است:
http://codex.wordpress.org/WordPress_Lessons
وبسایت Wpbeginner.com
سایت wpbeginner.com در زمینهی آموزش وردپرس، پوسته وردپرس و افزونههای وردپرس فعالیت دارد که همانطور که از نامش پیداست آموزشهای آن مبتدیانه بوده و برای افرادی که به تازگی با وردپرس آشنا شدهاند بسیار مناسب هست و یکی از بهترین سایتهای آموزشی وردپرس در سطح پایه میباشد.http://www.wpbeginner.com/category/wp-tutorials
وبسایت Smashingmagazine.com
این سایت یک مجلهی اینترنتی هست که در دستههای گوناگونی همچون کدنویسی، طراحی، موبایل، گرافیک و… فعالیت دارد و بخش وردپرس آن نیز مقالات بسیار مناسب و خوبی را برای آموزش وردپرس در اختیار کاربران قرار میدهد.
http://www.smashingmagazine.com/category/wordpress
وبسایت Wpmu.org
به جرات میتوان گفت که سایت wpmu.org یکی از بهترین سایتها در زمینهی آموزش وردپرس و گسترس آن هست که در دستهبندیهای این سایت میتوان نوشتههای پیوسته با وردپرس چندکاربره و حتی بادیپرس را پیدا کرد.
http://premium.wpmudev.org/blog/category/tutorials
وبسایت Siteground.com
اگر به دنبال آموزشهای پایهای و مقدماتی از وردپرس هستید سایت siteground.com در دستهبندی وردپرس خود به صورت مرحله به مرحله از مبتدی بصورت کاملا تصویری و سودمند در حال آموزش وردپرس هست که میتوانید از آموزشهای رایگان این سایت استفاده نمایید.
https://www.siteground.com/tutorials/wordpress/
آموزش ویدیویی وردپرس
از شیوههای آموزشی تاثیرگذار و سودمند، آموزش به صورت ویدیویی است. اگر شما هم علاقمند به آموزشهای ویدیویی هستید و این نوع آموزش رو میپسندید به معرفی منابعی جامع در این مورد، خواهیم پرداخت.
وبسایت Lynda.com
این وبسایت یک مرجع خوب و کامل برای آموزشهای ویدیویی به زبان انگلیسی هست که در گنجینهی خود، یک مجموعهی آموزش کامل برای وردپرس را دارد که این مجموعه شامل تعاریف اولیه و مبتدی وردپرس تا بحثهای پیشرفته و توسعه و حتی آموزش استفاده از افزونههای پرکاربرد وردپرس مانند WooCommerce است که آموزشهای پیوسته با وردپرس را در سایت لیندا، میتوانید از پیوند زیر تماشا کنید.
https://www.lynda.com/WordPress-training-tutorials/330-0.html
از سرفصلهای آموزشی سایت لیندا میتوانیم به: اصول ضروری در وردپرس، ایجاد یک نمونه کار آنلاین با وردپرس، ایجاد سایت برای دستگاههای همراه، ساخت پوستههای وردپرس، مفاهیم اصلی وردپرس، نمونهکارهای خلاقانه در وردپرس، ویدیو بلاگها در وردپرس، ایجاد – ویرایش و سفارشیسازی پوستهها، توسعه و امنیت سایتهای وردپرسی و… اشاره کنیم که برای استفاده از آموزشهای این سایت نیاز به نامنویسی و پرداخت هزینه است.
وبسایت Wp101.com
این سایت هم همانند سایت لیندا در زمینهی تولید ویدیوهای آموزشی وردپرس فعالیت دارد که بصورت تخصصی به تولید این ویدیوها پرداخته و تعدادی از آنها را بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده که برای استفاده کامل از سایت نیاز به تهیهی اکانت پریمیوم است.
از پرطرفدارترین ویدیوهای آموزشی وردپرس در این سایت میتوان به آموزش استفاده از افزونه WordPress Seo اشاره کرد، همینطور در قسمت Coming Soon این سایت نیز میتوان منتظر ویدیوهای در دست ساخت بود.
https://www.wp101.com/
گردآوری شده بهدست: سعید فرد (ماهنامه طراحی وب)
دیدگاهها در "برترین مراجع آموزش وردپرس کدامند؟"
دیدگاه خود را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام البته سایت
code.tutsplus.com/categories/wordpress
هم کلی آموزش خوب داره
—-
*دیدگاه ویرایش شده است.
درود
اگه روزی سایتهای وردپرسی ایران رو هم معرفی کردم، حتما از سایتی که نام برده بودید استفاده خواهیم کرد.
سلام
ممنون بابت معرفی سایتها.دستتون درد نکنه
به خاطر درک نادرست شما از فیلد آدرس وبسایت، مجبور شدیم این گزینه رو از فرم دیدگاههامون برداریم!
در ایران هم سایت ساز های خوبی داریم ، یوتاب، پوپش، پرتال، سی فایو کاموا نوین رایو و … سایت ساز سی فایو see5.ir مبتنی بر وردپرس بهینه شده است، یکهفته تست رایگان داره. پلن های ویژه اش 3گیگ هاست داره، سایت رو میبره روی هارد های پرسرعت nvme با سرعت خفن، سئو داخلی آن پیج سئو سایت رو بصورت کامل خودشون انجام میدن که این برای سایت بسیار ضرورویه، یکی دیگه از قابلیتهای بسته ویژه چکاپ دوره ای هستش این یعنی دیگه سایتتون صدردصد به مشکل نمیخوره چون هر 2ماه یکبار خود بچه های سی فایو سایت مشتریای ویژه شون رو بازدید دوره ای میکنن هر دوماه یکبار سایت رو از نظر فنی چک میکنن اگه موردی داشته باشه رفعش میکنن.
رو پلن های اقتصادیش یک گیگ هاست میده با پهنای باند 20 گیگ ماهانه، هاست مستقل میده، مشکلات امنیتی وردپرس رو رفع کردن، گذشته از اینا راه اندازی سایت با وردپرس قطعا گوگل فرندلی تر است از ساخت سایت با سایر اسکریپت ها و سی ام اس ها بنابراین بهیچ عنوان قدرت وردپرس و هماهنگیش با گوگل رو دست کم نگیرید چون متخصصین دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی درونگرا برای شروع کسب و کار اینترنتی استفاده از وردپرس رو توصیه میکنن چون وردپرس سئوی بسیار عالی داره از اون گذشته در فرایندهای بازاریابی درونگرا inbound marketing شما لازمه چیزهای زیادی رو به سایتتون اضافه کنید تا نرخ تبدیل تون بهینه بشه CRO بنابراین وردپرس تو این زمینه هم کمک خوبی بهتون میکنه مثلا میخاین یک اسکریپت به سایت اضافه کنید که کاربر رو دعوت کنه به چت یا پاپ بزنید برای دانلود یک مقاله یا کتاب نه اینکه با سایر سیستم ها نشه نه میشه ولی وردپرس با امکانات آماده ای که داره این کار رو راحتتر کرده مثلا میخاین برای بالا بردن نرخ تبدیل تون و جذب مشتری چت آنلاین کریسپ یا ریتین یا رایچت یا زوپیم و غیره رو به سایت اضافه کنید همه اینایی که اسم بردم پلاگین وردپرس دارن که تو چند دقیقه با نصب افزونه اش سایتتون مجهز به سیستم چت آنلاین میشه، یا میخاین رفتار کاربر رو ازش فیلم بگیرید ببینید کجاها کلیک میکنه کجاها میره و براش جذابتره، سرویسی هست تحت عنوان اسمارت لاک یا هاتجار اینا هم پلاگین وردپرس دارن،برای همین توصیه میشه که بهتره از وردپرس استفاده کنید تابتونید با دست باز کارتون رو جلو ببرید. بین سایت سازهای موجود سی فایو مبتنی بر وردپرس بهینه شده است که 5 دقیقه ای سایت رو بهتون تحویل میده تمهای زیادی هم داره شرکتی یا تجاری یا مقاله محور و … قالبها عمدتا مدرن و شیک هستند، بعداز خرید یکساعت کارگاه اختصاصی آموزشی برای هر کاربر برگزار میشه که دقیقا یک نفر حرفه ای از بخش پشتیبانی شون باهاتون تماس میگیره و بصورت وبینار آنلاین روی سایت خود کاربر بهش آموزش میده این چیزی که بنظرم در ایران بینظیره. یک مزیت دیگه ای که سی فایو داره اعتبار و مشتریان زیادی است که ازش سرویس میگرن مثلا هلدینگ صنایع شیر ایران و کلیه کارخانجات پگاه ایران دارن از سی فایو استفاده میکنن. خب این نشون میده مجموعه معتبریه که پگاه به اون بزرگی بهش اعتماد کرده . مشاوره ای بهتون بگم همه چی رو تست کنید ولی زمان رو از دست ندید راه اندازی سایت مهمترین اصل در شروع کسب و کار اینترنتیه اینستا و تلگرام و … مکمل کننده فعالیت شماست
سایت های آموزشی جامع وردپرس سئو فارسی را معرفی کنید.
سلام من دوره وردپرس رو نگاه کردم و به یک باگ برخوردم وقتی محصولات رو می زنم و می خواهم به برگه های مختلف لینک کنم نمی تونم اگه امکان داره راهنمایی کنید
با سلام من سایتم رو ریسیت کردم و بعد از سایت رفت بیرون و الان که می خواهم بیام تو سایت وقتی رمز رو میزنم میگه اشتباه است و نمیره تو و الان هم که اسم سایت رو تو گوگل می زنم اصلا سایت نمی یاد لطفا راهنمایی کنید
با درود.
نیاز است با یک متخصص وردپرس مورد را در میان بگذارید.