5 افزونه رایگان برای افزایش سرعت وردپرس

3.4/5 - (5 امتیاز)

در این پست می‌خواهیم 5 افزونه رایگان وردپرس برای افزایش سرعت سایت‌های وردپرسی معرفی کنیم.

افزونه افزایش سرعت وردپرس

امروزه سرعت سایت مسئله بسیار مهمی در دنیای اینترنت است و همین سرعت باعث جذب کاربران و سئو بالا می‌شود.

طبق آمار KISSMetrics، چهل و هفت درصد کاربران برای بارگذاری سایت تنها 2 ثانیه انتظار می‌کشند و اگر سرعت بارگذاری سایت شما بیش از 2 ثانیه باشد، کاربران زیادی را از دست خواهید داد.

افزونه اول : WP Optimize

wp-optimize

اگر شما، سایتی پربازدید و پرمحتوا دارید باید به فکر تمیز کردن پایگاه داده خود باشید. به طور پیشفرض وردپرس، اطلاعاتی از پست‌ها، برگه‌ها، دیدگاه‌ها و افزونه‌ها و دیگر چیزها را در پایگاه داده ذخیره می‌کند. به مرور زمان این اطلاعات بیشتر و بیشتر می‌شوند و باعث افت سرعت پایگاه داده شما می‌شوند. نگران نباشید چون شما می‌توانید به آسانی پایگاه داده خود را بهینه سازی کنید.

تنها لازم است که شما افزونه WP Optimize را نصب کنید. این افزونه برای کاربران مبتدی و متوسط فوق العاده است زیرا نیازی نیست که به phpMyAdmin رفته و پایگاه داده خود را به صورت دستی بهینه‌سازی کنید بلکه شما می‌توانید همه چیز را از پیشخوان وردپرس خود انجام دهید.

افزونه WP Optimize به شما کمک می‌کند که پایگاه داده خود را از نظرات اسپم، گزینه‌های گذرا، آیتم‌های پاک شده و دیگر اطلاعاتی که به هیچ درد شما نمی‌خورد پاکسازی کنید. هم‌چنین این افزونه حجم دیتابیس شما را اطلاع رسانی کرده و به شما می‌گوید که چقدر می‌توانید با این افزونه دیتابیس خود را بهینه‌سازی (پاک سازی) کنید.

افزونه دوم : W3 Total Cache

w3_total_cache

زمانی که مسئله بهبود سرعت سایت به میان می‌آید، بسیاری از روش‌ها وجود دارد که شما می‌توانید آن‌ها را انجام دهید ولی نصب یک افزونه کش، بزرگ‌ترین تاثیر را بر روی سایت شما می‌گذارد.

پلاگین W3 Total Cache یکی از محبوب‌ترین افزونه‌های کش در وردپرس است. توسعه دهندگان این افزونه ادعا کرده‌اند که با نصب این افزونه سرعت سایت شما 10 برابر می‌شود.

این افزونه، تصاویر و فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت موجود در قالب شما را در سرور ذخیره سازی می‌کند، به طوری که سایت شما از ابتدا بارگذاری نمی‌شود و زمانی که یک بازدیدکننده آدرس سایت شما را در مرورگر وارد می‌کند، نسخه استاتیک سایت شما برای کاربر نمایش داده می‌شود. همین کار باعث صرفه‌جویی زیادی در استفاده از منابع هاست وردپرس می‌شود.

فرق صفحات استاتیک و داینامیک چیست؟

اگر صفحات سایت استاتیک باشند (مثلا تماما از کدهای HTML ساخته شده و پسوند آن html باشد)، زمانی که کاربر آدرس سایت شما را در مرورگر وارد می‌کند، تنها کاری که سرور انجام می‌دهد این است که کدهای آن صفحه را برای کامپیوتر کاربر می‌فرستد و سپس کامپیوتر کاربر، کدها را توسط مرورگر نمایش می‌دهد. اما اگر صفحات سایت داینامیک باشند (مثلا از کدهای PHP ساخته شده باشد)، زمانی که کاربر آدرس سایت شما را در مرورگر وارد می‌کند چون فایل از نوع PHP است، سرور کدها را درون خود پردازش می‌کند و نتیجه را به صورت کدهای HTML به کامپیوتر کاربر می‌فرستد و سپس کامپیوتر کدها را توسط مرورگر نمایش می‌دهد. پس در صفحات داینامیک ابتدا کدها در سرور پردازش شده و به کامپیوتر کاربر فرستاده می‌شود ولی در استاتیک این گونه نیست.

نکته : صفحات PHP داینامیک هستند.

راه‌اندازی این پلاگین بسیار آسان است و در عرض 5 دقیقه شما به راحتی می‌توانید آن را راه‌اندازی کرده و از تمامی امکانات این افزونه استفاده کنید.

از دیگر افزونه‌های محبوب کش وردپرس، می‌توان WP Super Cache و WP Rocket را نام برد.

افزونه سوم : WP Smushit

افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس

امروزه ملاک یک سایت خوب، فقط مطالب با کیفیت آن نیست بلکه تصاویر نیز بسیار مهم هستند. اگر نگاهی به سایت‌های پربازدید بیاندازید متوجه می‌شوید که در هر پست حداقل دو تصویر به کار رفته است.

محتوای باکیفیت با تصاویر گرافیکی، سایت شما را از بقیه سایت‌ها متمایز می‌گرداند، اما شما نیاز دارید که از تصاویر فشرده استفاده کرده تا سرعت سایت شما افت نکند. برای این کار صدها افزونه وجود دارد ولی افزونه WP Smushit از بقیه بهتر است.

از مزایای این افزونه می‌توان به:

1- فشرده سازی قوی تصاویر بدون افت کیفیت

2- فشرده سازی خودکار تمامی تصاویر آپلود شده

3- پشتیبانی از تصاویر JPEG ، GIF و PNG

4- حذف رنگ‌های استفاده نشده از تصاویر نمایه

و بسیاری از امکانات اشاره کرد.

افزونه چهارم : P3 Profiler

P3-Profiler-plugin

به افزونه‌های سایت خود نگاهی بیاندازید. می‌بینید که ده‌ها افزونه بر روی سایت شما نصب شده است. بعضی از این افزونه‌ها بسیار کاربردی و مهم هستند و بعضی‌ها هم کمتر. برای اجرای اسکریپت‌ها و کدهای این افزونه‌ها زمانی صرف می‌شود و وقتی این افزونه‌ها دست به دست هم بدهند باعث افت شدید سرعت سایت وردپرسی شما می‌شوند و شما هیچ وقت نمی‌فهمید که افزونه‌ها چقدر از سرعت سایت شما را کم می‌کنند. نگران نباشید چون افزونه P3 Profiler به شما این امکان را می‌دهد که تمامی افزونه‌ها را به دقت بررسی کنید.

افزونه P3 Profiler سایت شما را اسکن کرده و به شما اطلاع می‌دهد که کدام افزونه باعث کم شدن سرعت سایت شما شده است. همچنین این افزونه سرعت سایت شما را آنالیز کرده و اطلاعات زیادی درباره آن به شما می‌دهد.

بعد از این که فهمیدید کدام افزونه باعث افت سرعت سایت شما شده، می‌توانید آن را حذف کرده یا با افزونه دیگری جای‌گزین کنید.

افزونه پنجم : BJ Lazy Load

BJ_Lazy_Load

از افزونه‌های قدرتمند دیگر برای بهینه سازی تصاویر می توان BJ Lazy Load را نام برد.

این افزونه تمامی تصاویر پست‌ها، تصاویر بندانگشتی، آواتارها و محتوای IFrameها را بهینه سازی کرده و آن‌ها را با placeholder جایگزین می‌کند. با این افزونه تصاویر زمانی بارگذاری می‌شوند که کاربر صفحه را اسکرول کرده و به آن تصاویر برسد. همین کار باعث افزایش چشم‌گیری در سرعت سایت می‌شود.

سخن پایانی:

امروزه سرعت سایت یکی از 200 ملاک برتر گوگل برای رتبه‌دهی به وبسایت‌ها می‌باشد. پس هرچه سرعت سایت شما بیشتر باشد بر روی سئو هم تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.

سعی کنید از افزونه‌های زیادی در سایت‌تان استفاده نکنید چون باعث افت سرعت سایت شما می‌شوند.

امیدوارم که از این آموزش استفاده کافی را برده باشید.

3.4/5 - (5 امتیاز)

کانال تلگرام ماندگار وب

  1. محسن جوادی

    خسته نباشید : معمولا چندتا افزونه مجاز است برای استفاده در وردپرس ؟؟؟
    مثلا من 30 تا افزونه دارم مشکلی داره ؟؟

    1. محمدمهدی جبارپور

      سلام دوست عزیز
      محدودیتی در استفاده از افزونه ها در وردپرس وجود ندارد ولی اگر می خواهید وبسایتی سریع داشته باشید می توانید حداکثر تا 50 افزونه را نصب کنید. ولی در کل نمی توان تعدادی برای افزونه ها تعیین کرد چون اندازه ای که هر افزونه از سرعت سایت کم می کند متفاوت است. سعی کنید که بجای استفاده از افزونه هایی که بسیار ساده و کم کاربرد هستند خودتان توابعی را در وردپرس تعیین کنید تا جای این افزونه ها را پر کنند.

  2. ali_s

    بنده یک قالب نیاز دارم به مانند سایت فروش اکانت کلش اف کلنز clashman.ir شما چه چیزی پیشنهاد میدین؟

    1. محمدمهدی جبارپور

      سلام
      برای اینکه بتوانید در وردپرس فروشگاه راه اندازی کنید می توانید از ووکامرس استفاده کنید
      و برای ووکامرس می توانید از قالب های رایگان زیادی مثل Makery یا SW MARKET استفاده کنید.

  3. reza

    سلام
    واقعا مطلب خیلی مفیدی بود
    بدرد من یکی که خیلی خورد
    از این مطالب لطف کنید بیشتر بزارید .
    انشاالله همیشه موفق باشید …

  4. فریاد

    افزونه ای برای برسی اعتبار سریال کارت گارانتی نیاز دارم
    آیا شما امکان طراحی این افزونه را دارید و یا اگر افزونه ای برای این کار میشناسید آنرا به من معرفی کنید
    ممنون میشم

    1. محمدمهدی جبارپور

      سلام دوست عزیز
      مشکلی نیست تمام چیزها و امکاناتی که برای این پلاگین نیاز دارید را برام ایمیل کنید mahdim5945@gmail.com
      سرم یکم شلوغه ولی تا یکی دو روز دیگه آماده میشه

  5. isa

    با سلام وعرض خسته نباشيد
    ببخشيد بنده از اين افزونه Wp-Optimize كه عرض كرديد استفاده مي كنم حجم ديتابسم را پايين ميار 115 بود ميار ه 56 ولي بعد 2 روز هي ميره بالا تر وبر ميگرده 115 وميره بالا تر دوباره.. تعداد مطالب هم 3000 را تا هم نميرسه ممنون ميشم راهنماي كنيد چيكار كنم
    و وقتي وارد پي اچ پي ادمين شدم قسمت wp_posts ديدم براي هر عكس هم كه اپلود كردم يه دونه پست زده اين مورد نداره؟
    با تشكر

    1. محمدمهدی جبارپور

      سلام
      بله قطعا سازگاری داره.
      اگه منظورتون افزونه WP Smushit و lazy load باشه ، من افزونه WP Smushit رو ترجیح می دم و این افزونه محبوب تره.

  6. مهدی

    سلام همین افزونه ای که روی سایت خودتون گذاشتین که با اسکرول به پایین در لحظه لود میشه چی هستش اسمش ؟

دیدگاه خود را بنویسید

ماندگار وب - 1403